Tjänster

Lindmarks Måleri erbjuder kvalitativa tjänster inom allt som har med målning att göra. Vi erbjuder såväl fastighetsägare, företag, bostadsrättsföreningar som privattjänster både interiör och exterirö målning.

Våra medarbetare har lång och gedigen erfarenhet som utgår ifrån dina behov och önskningar. Dessutom kan du förvänta dig tips och råd från proffs som brinner för att göra det du förväntar dig och mer därtill – med garanti.

Fasadmålning

En fasadmålning ska höja värdet på fastigheten och hålla i många år. Ett grundligt förarbete garanterar ett vackert och långhållbart slutresultat som skyddar mot väder och vind.

Trapphusmålning

Ett snyggt och fräscht trapphus ökar inte bara värdet på fastigheten, det ger ofta också det första intrycket av en fastighet för såväl besökare som spekulanter. Vi följer fastighetens arkitektur, färgval och hjälper dig att bevara historiska värden i trapphus och övriga utrymmen.

Takmålning

Ett snyggt tak höjer hela rummets intryck. Men det kan vara svårt att få till på grund av krävande arbetsställning och färgspill. Med gedigen erfarenhet och kunskap täcker vi och grundarbetar innan vi utför takmålningar med garanterat toppresultat.

Interiör målning

Vi målar allt från golv till tak. Alltid med ordentliga förberedelser, täckning, maskering och ett noggrant utfört grundarbete för att få det bästa möjliga slutresultatet.

Tapetsering

Med ett gott grundarbete blir slutresultatet av tapetseringen tryggare och snyggare. Vi tapetserar med alla typer av tapeter i alla typer av rum med erfarenhet som ger bättre resultat och längre hållbarhet.

Fönstermålning

Att underhålla och måla fönster ger både skydd mot väder och vind och et trevligare intryck av rum och fasader. Arbetet omfattar flera moment med skrapning, slipning och kittning innan måleriet kan påbörjas. Arbetet kan utföras på plats eller hos oss. I det senare fallet täcker vi och skyddar dina fönster under tiden arbetet utförs.

Övriga tjänster

Vi utför alla typer av målningar. Kontakta oss och beskriv vad du behöver hälp med.